Velg en side
Scooter & Atv Service

Bare et døgn etter at de fikk øye på de perfekte lokalene, var selskapet Scooter & Atv Service AS etablert. Etter at Martin Klingens firma MK Maskin & Mekk hadde sterk suksess, kunne ikke søskenbarnet Fredrik Olaus Wolff stå på sidelinjen. – Vi har vel begge en stor interesse for snøskutere, deler Wolff. 

Bli med og les historien bak Scooter & Atv Service AS på Spillum, en fortelling om spontanitet, drømmer og to fettere som tør å satse!

Scooter & ATV Service AS i Spillum: Motorentusiasters Paradis

I hjertet av Spillum finner du et samlingspunkt for alle motorinteresserte – Scooter & Atv Service AS. Dette selskapet er raskt blitt kjent som en nøkkelaktør innenfor motorsportbransjen i Namsos-regionen.

Martin Klingen og MK Maskin & Mekk

Bak denne suksessen står blant annet Martin Klingen, mannen som tidligere har gitt oss MK Maskin & Mekk. Hans tidligere erfaringer og kompetanse innen maskinbransjen har vært grunnlaget for denne nye satsingen i Spillum.

Fredrik Olaus Wolff: En ekspert innen snøskutere

Fredrik Olaus Wolff, en annen sentral figur bak Scooter & ATV Service AS, har en lang bakgrunn som bilmekaniker og en dyp interesse for snøskutere. Hans ekspertise har bidratt til at butikken har et godt utvalg av kvalitetsprodukter.

Scooter & ATV i Namsos-regionen

For de i Namsos-regionen som er interessert i scootere og ATV, er det nå et naturlig valg å besøke Spillum. Butikken tilbyr både nytt og brukt utstyr, og har allerede rukket å bygge opp et godt rykte for kundeservice og kvalitet.

Vurderer du et kjøp av scooter eller ATV, eller bare ønsker å forstå mer om motorsport, bør en tur til Scooter & Atv Service AS i Spillum absolutt vurderes. Med erfarne fagfolk bak roret, er du sikret en kvalitetsopplevelse fra start til slutt.