Velg en side
Søppelkrisa i Namdalen

Søppelkrisa i Namdalen tar fullstendig av, og det koster oss dyrt. Midtre Namdal avfallsselskap (MNA) avslører den sjokkerende summen de nå er nødt til å punge ut for å rydde opp i andres rot. Nå ansetter de et eget «søppelpoliti».

Nå ansetter MNA et eget «søppelpoliti» for å stoppe søppelkrisa i Namdalen og hindre at dine penger går rett i søpla. Klikk på lenken for å få hele den utrolige historien.

MNA Bekjemper Namdalens Søppelkrise

I hjertet av Namdalen står Midtre Namdal avfallsselskap (MNA) sterkt som en beskytter av miljøet. Med en økende søppelkrise som griper regionen, har MNA’s rolle aldri vært mer kritisk.

Ulovlig Dumping: En Voksende Trussel

Ulovlig dumping og forsøpling er blitt en alarmerende trend i Namdalen. Dette fører til betydelige miljøbekymringer og økonomiske belastninger. MNA er på forreste linje, og arbeider utrettelig for å rydde opp og fremme ansvarlig avfallshåndtering.

MNA’s Innsats Mot Forsøpling

Som Namdalens ledende avfallsselskap tar MNA grep ved å implementere overvåking, håndhevelse og opprydningstiltak. Deres engasjement i å beskytte det lokale miljøet og samfunnet er tydelig gjennom deres proaktive tiltak mot ulovlig dumping.

Kostnadene ved Uansvarlig Avfallshåndtering

De økonomiske kostnadene ved denne søppelkrisen bæres ikke bare av MNA, men også av lokalbefolkningen. Når MNA investerer i opprydding, reflekteres dette i gebyrene til abonnentene, noe som gjør ansvarlig avfallshåndtering enda viktigere.